Sosyal Medya Simgeleri - Bot Takipçi
Yeni
Yükleniyor...

9 Şubat 2022 Çarşamba

Sosyal Medya Simgeleri

 

Web sitenizdeki sosyal medya simgelerini kullanırken kurallara uymanız önemlidir. Onları sayfanızın ana odağı yapmanız gerekmese de görünür olduklarından emin olmalısınız. En yaygın hata, onları sayfanın altına koymaktır, bu bir hatadır. Simgeler web sitenizde belirgin bir şekilde görüntülenmeli, ancak çok küçük olmamalıdır. Daha büyük bir boyut kullanmak en iyisidir, böylece bulunmaları daha kolaydır ve yine de profesyonel bir şekilde kullanılabilirler.

Sosyal medya simgeleri, web sitenizin düzgün ve düzgün görünmesini sağlamada çok yardımcı olur. Ayrıca, ziyaretçilerinizin üzerlerine tıkladıklarında ne bekleyeceklerini anlamalarına yardımcı olur. Ayrıca, rahatsız edici pop-up'ları veya afişleri görmeleri gerekmez. Ayrıca, bu simgeler markanızın görünürlüğünü artırmak ve bir kitle katılımı stratejisi oluşturmak için mükemmel bir yol olabilir. Ancak sosyal medya simgelerini akıllıca kullanmalısınız. İşte nasıl. Web sitenizdeki diğer simge türlerinde yaptığınız gibi, bunlar da hesabınıza bağlı olmalıdır.

Web sitenizdeki sosyal medya simgelerini kullanırken, bunların web siteniz kadar kaliteli olması gerektiğini unutmayın. Yüksek çözünürlüğe sahip olmalı ve bir ekranda 21px boyunda ve bir baskı uygulamasında 0.25 "boyunda olmalıdırlar. Siteniz için doğru simgeyi elde etmek için bir düzen oluşturmanız ve pazarlama materyallerinizde kullanmanız gerekir. Sosyal medya simgesinin web sitenizin tarzıyla, markanızla ve kişiliğiyle eşleştiğinden emin olmak isteyeceksiniz.

Paylaş

Tepkini Seç

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done