Sosyal Medya Son Dakika - Bot Takipçi
Yeni
Yükleniyor...

9 Şubat 2022 Çarşamba

Sosyal Medya Son Dakika

 

Tatil alışverişi söz konusu olduğunda, hediye vermeyi teşvik etmek için tatillerden daha iyi bir zaman yoktur. Bir müşteri takdir etkinliğine katılarak, hediyeye layık ürünlerde indirimler sunabilir ve sosyal medyada sizinle en çok etkileşimde bulunanları ödüllendirebilirsiniz. Ayrıca takipçilerinizi yarışmalar ve eşantiyonlar yoluyla da meşgul edebilirsiniz. Bu daha fazla müşteri ile meşgul, daha büyük olasılıkla sizden satın almak için vardır. Ve tatil hediye verme söz konusu olduğunda, mesajınızı almak için şimdi olduğundan daha iyi zamanlar yoktur.

Bir dijital otomotiv parçaları mağazası işletiyorsanız, bu yıl yayınladığınız en iyi performans gösteren yazıya şaşırabilirsiniz. Ciplerle hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen, göreviniz de aynı şekilde yapmış olabilir. Cip satsanız da satmasanız da, müşterileriniz hafta sonu off-road maceralarıyla ilgili yayınlarınızı seveceklerdir. Her sosyal medya kanalı için sağlam bir editoryal takviminiz olduğundan emin olun. Düzenli kalmanıza ve içeriğe ayak uydurmanıza yardımcı olacaktır. Takviminizde kopya, grafik ve harekete geçirici mesaj bulunur. Ayrıca nişan hedef, böyle seviyor, "" hisse "ya da" seviyor "olarak ekleyebilirsiniz."

Tatil haberleri hakkında okumak için bir başka iyi yer TechCrunch. Yazarları, haberlere kişisel görüşler ve görüşler ekledikleri için bilinir. Ayrıca sosyal medyada yeni ürünler ve özellikler hakkında en son haberleri yayınlıyorlar. TechCrunch ile ilgili en iyi bölüm, sosyal medya ürünleri hakkında en son haberleri diğer yayınlardan önce yayınlama avantajına sahip olmalarıdır. Ve geleneksel medya kuruluşlarının aksine, raporlarında genellikle derin analizler yaparlar. Kontrol etmek için iyi bir kaynak, haftalık sosyal medya haberlerini yayınlayan Socialmediaexaminer'dır.

Paylaş

Tepkini Seç

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done